Företagshotell i Stockholm

destinations stockholm banner mobile 1024x553 1

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Stockholm. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Stockholm

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Stockholm här:

Företagshotell Stockholm, Hammarby Sjöstad

Detta företagshotell har ungefär 120 kontorsrum med en välkomnande reception, god personlig service och flertalet konferensrum. Här har hyresgästen stora möjlgiheter att skapa nya kontakter med andra i området och utveckla företagets verksamhet.

Företagshotell Stockholm, Stureplan

Detta kontorshotell ligger så centralt som man kan komma då den är belägen mitt på Stureplan. Här erbjuds det kontor för 1-8 personer och tillgång till ett flertal olika tjänster såsom möteslokaler, reception, videokonferens m.m.

Företagshotell Stockholm, Ringvägen

 Detta företagshotell ligger mitt i centrala Södermalm. På nionde våningen i en modern byggnad hittar du våra fräscha kontorsrum med fantastisk utsikt över staden. Närheten till tunnelbanestation och diverse stora vägar ger goda förbindelser till hela Stockholm. Området har flertalet restauranger, butiker samt goda parkeringsmöjligheter. 

Företagshotell Stockholm, Gärdet

Vårt företagshotell är belägen i ett av Stockholms mest eftertraktade grönområden på Gärdet. På våra helt nyrenoverade lokaler erbjuder vi ljusa och moderna kontor med uppvärmings- och ventilationssystem och tillgång till flertalet tjänster såsom konferensrum och mötesrum. 

Företagshotell Stockholm, Arenavägen

På detta företagshotell erbjuder vi hög flexibilitet med kontorsrum i varierande storlekar. Hos oss kan du välja kontorsrum till en person eller flera, om det ska vara möblerad eller omöblerad och om städning ska ingå eller ej. Förutom dessa tjänster erbjuder vi en möjlighet för dig att skapa och utveckla kontakter när du till exempel använder dig av de gemensamma utrymmen såsom köket. 

Företagshotell Stockholm, Strandvägen

Detta företagshotell ligger i hjärtat av Stockholm med en underbar utsikt över Nyrboviken. Här erbjuder vi kontorsrum, arbetsplats och större kontorslokaler med möjlighet att hyra konferensrum. Våra hyresgäster har stora möjligheter att växa som företag i en representativ miljö. 

Företagshotell Stockholm, Östermalmstorg

Vårt företagshotell ligger på en av Stockholms mest eftertraktade affärsadresser, på Östermalmstorg. Här erbjuder vi våra hyresgäster en rad olika service tjänster såsom höghastighetsinternet, 24 timmars bevakning, parkering samt tillgång till videokonferensstudio och mötesrum m.m. 

Företagshotell Stockholm, Grev Turegatan 3

Över 150 arbetsplatser i en exklusiv kontorsmiljö hittar du hos oss i vårt företagshotell på Grev Turegatan. Våra lokaler är nyrenoverade och har en fräsch och modern inredning. Vi erbjuder en mängd olika service tjänster såsom personlig rådgivning, företagsjuridik, ledarskaputveckling och försäljning. 

Företagshotell Stockholm, Klarabergsviadukten

Vårt företagshotell erbjuder framtidens kontor där människor och företag får möjlighet att mötas och utvecklas tillsammans. Hos oss har du tillgång till flexibla och prisvärda kontorslösningar. Dessutom så hyr medlemmarna bara sin del av kontoret ca 10 kvm men har tillgång till hela 1700 kvm. 

Företagshotell Stockholm, Mäster Samuelsgatan

Detta företagshotell är centralt belägen nära T-Centralen. Här erbjuder vi 75 fullt utrustade kontorsrum fördelat på 1770 kvm. Som hyresgäst har du tillgång till en reception, konferensrum samt videokonferensstudio med LCD projektor m.m. Dessutom finns det goda parkeringsmöjligheter i garaget. 

Funderar du på att hyra in dig i ett företagshotell i Stockholm?

Det är mycket att tänka på när beslut ska tas om ett nytt kontor. I vilket område ska den ligga? Vad är det för andra företag i närheten? Går kollektivtrafiken nära fastigheten? Många frågor som behövs svaras innan man överväger att flytta in i en ny lokal. Därför har vi gjort en enkel förklaring på saker som är värt att tänka på när det är dags att hitta en ny lokal åt sitt företag. 

Det är viktigt att prioritera det som är viktigt från det mindre viktiga. Gör en lista med prioriteringarna rangordnade från viktigast till minst viktig. På listan kan man inkludera, område, pris budget, flexibilitet, privatliv, status, andra företag i närområdet osv. Listan kommer att göra det klart för dig om du ska välja att hyra in dig i ett företagshotell i yttre Stockholm eller om ett eget kontor mitt i centrum är viktigare. Beslutet bedöms helt enkelt på vad som är viktigast för ditt företag. Om det är viktigast för dig att ha ett representativt, stort kontor med hög status är det oftast värt att investera i ett eget kontor mitt i centrala Stockholm, nära Stureplan eller Östermalm t.ex. Däremot om det är viktigare att hålla ner kostnaderna, kanske ett mindre kontor eller en enkel arbetsplats på ett företagshotell kan vara av mer nyttja. Vill du få mer tipps om saker att tänka på när man överväger att flytta in i ett företagshotell? Klicka här

Exit mobile version