Kontorshotell finns att hyra på Kronhusgatan-0

Företagshotell på Kronhusgatan i Göteborg

Kort information

NamnCodic Coworking
AdressKronhusgatan 2G, 411 13 Göteborg
OmrådeCentrum
Yta25 m²
PrisFrån 4900 kr/månad
FaciliteterAccess 24/7
WIFI / Internet
Fiberinternet
Hiss
Konferensrum
Business lounge
Mötesrum
Matsal
Kokvrå
Anpassad för husdjur
Städservice
Luftkonditionering
Larmsystem
Reception
Handikappanpassat

Ännu ett underbart kontorshotell för ditt företag i Göteborg

Kronhusgatan 2G erbjuder ett bekvämt kontorsutrymme med utmärkta möjligheter för företagsevenemang. Lokalen är särskilt lämplig för frilansare eller små och medelstora företag. I hyran ingår bokning av mötesrum, konferensrum och lounger.

Lokalen är ljus och inbjudande, med 570 kvadratmeter som ger precis rätt mängd utrymme. Från andra våningen har du utsikt över Kronhuset och dess omgivningar på ena sidan och en innergård med en vacker bergvägg på den andra. Samtliga kontorsplatser är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord och kontorsstolar.

Kontorshotellet ligger bara en kort bit från Gustaf Adolfs torg i centrala Göteborg, i de historiska kvarteren kring Kronhusbodarna. I den annars så livliga stadskärnan ligger denna lugna enklav med charmiga caféer, pubar och natursköna promenadstråk längs Vallgraven eller Göta älv. Buss- och spårvagnsförbindelser till hela staden, liksom pendeltåg och regionaltåg från Centralstationen, är lättillgängliga.

I hyran ingår tillgång till konferensrum och gemensamma utrymmen, kaffe och te, skrivare, internetuppkoppling, värme, el och städning.