Kontorshotell finns att hyra på Vaksalagatan

Företagshotell på Vaksalagatan i Uppsala

Kort information

NamnRådhuset
AdressVaksalagatan 2, 753 20 Uppsala
OmrådeCentrum
Yta5 – 2400 m²
PrisFrån 3995 kr/månad
FaciliteterAccess 24/7
WIFI / Internet
Hiss
IT-stöd
Konferensrum
Business lounge
Mötesrum
Matsal
Kokvrå
Anpassad för husdjur
Städservice
Luftkonditionering
Larmsystem
Utegård
Reception

Stilrent kontorshotell i historisk byggnad från 1645 i Uppsala

Gamla Rådhuset, en fantastisk byggnad från 1645, rymmer Uppsalas modernaste coworking space och en gemenskap av exceptionella entreprenörer.

Fokus ligger på dig och ditt team, eftersom vi anser att din tillväxt och framgång är en integrerad del av ditt företag. Förutom att tillhandahålla arbetsytor erbjuder kontorshotellet mycket mer. Bland annat kaffe av hög kvalitet, utbildningar vid lunchtid, inspirerande nätverksevenemang och en frukostbuffé. Målet är att skapa en miljö som gör att du ser fram emot att komma till jobbet. Här finns allt du behöver för att fokusera på ditt arbete.

Kontorshotellet i centrala Uppsala, alldeles intill Stora torget, erbjuder en mängd förmåner som gör din arbetsdag till en trevlig upplevelse. Dessutom är vi bekvämt belägna i centrum, omgivna av butiker och restauranger, och lätta att nå med buss eller tåg. Till eftermiddagsmötet på Forsa Hembageri kan du köpa lunch eller kaffe. Alternativt kan du ta en lunchpromenad runt både slottet och Carolina Redeviva.

Genom att ansluta dig till kontorshotellet i Gamla Rådhuset blir du en del av en gemenskap av drivna entreprenörer. De erbjuder en arbetsplats och en mötesplats. Deras medlemmar berömmer ofta den goda stämningen och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling inom företaget.