Goteborg GN

Företagshotell i Göteborg

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Göteborg. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Göteborg

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Göteborg här:

Företagshotell Göteborg, Lilla Bommen

Detta företagshotell ligger i Göteborg centrum med en fantastisk utsikt över hamnen och operan. Här, på en av stadens bästa adresser, erbjuder vi ljusa kontor med parkettgold och funktionella möbler till 1-8 personer. Dessutom har vi servicetjänster såsom telefonpassning, catering, kemtvätt och flertalet andra tjänster.  

Företagshotell Göteborg, Mässan

Detta företagshotell har 25 års erfarenhet och 160 framgångsrika företag mitt i Göteborgs Centrum. Vi är Göteborgs största företagshotell och vi erbjuder en personlig samt professionell service. Här erbjuder vi konferensrum, mindre mötesrum samt en stor möjlighet till att skapa kontakter med andra företagare. 

Företagshotell Göteborg, Gårda

Vårt företagshotell finner du i mynningen till Gårda. Vi erbjuder fräscha, ljusa kontorsrum med stora fönster, högt i tak och utsikt över Göteborg. Desssutom har vi en rad olika tjänster såsom receptionstjänster, telefonpassning och bokning av luncher m.m.

Företagshotell Göteborg, Almedal

Detta företagshotell erbjuder flexibilitet. Här har hyresgästen möjlighet att hyra 87 olika rum i storlekar mellan13-34 kvm, möblerat eller omöblerat. Vi erbjuder konferensum, gemensamt lunchrum samt andra service tjänster såsom städning, internet, postservice och telefonpassning. 

Företagshotell Göteborg, Chalmers Teknikpark

På Chalmers Teknikpark finner du detta företagshotell. I dagsläget har kontorsyta på 1200 kvm med 35 olika företag. Som hyresgäst har du, förutom tillgång till flertalet service tjänster, också stor möjlighet till att bilda och utveckla kontakter. 

Företagshotell Göteborg, Kungsgatan 41

 Detta företagshotell är belägen i nyrenoverad fastighet. Här är kontorsrummen i storlekar mellan 11-75 kvm där vissa av dem har en extremt vacker interiör med guld, marmor och öppen spis. Hyresgästen har tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferensrum och pausrum m.m.

Företagshotell Mölndal, Argongatan

Detta moderna företagshotell är mycket väl belägen i Mölndal. Vi erbjuder 15 kontorsrum i varierande storlek som anpassas efter dina behov. 

Företagshotell Göteborg, Eriksberg

Företagshotellet är belägen i Eriksbergs gamla varvsbyggnader vilket ger en vacker utsikt över älvstranden. Här erbjuds man ljusa och nyrenoverade kontorsrum med tillgång till konferensrum, gemensamt lunchrum, pentry och 100 Mb internet m.m. Hyresgästen har naturligtvis tillgång till sina kontor dygnet runt. 

Företagshotell Mölndal, Dalgångsgatan

Detta företagshotell är belägen i Mölndal vilket passar perfekt till dig som vill ha närhet till Göteborgs centrum och samtidigt slippa all trafik och trängsel i stan. De nyrenoverade kontorsrummen kan hyras möblerade eller omöblerade och finns i varierande storlekar. Dessutom har hyresgästen tillgång till de gemensamma utrymmen såsom mötesrum och fikarum. 

Intressanta fakta om Göteborg?

Göteborg är Sveriges näst största stad med ca 650 000 invånare. Göteborg har stora grönområden såsom Slottsparken, Hagaparken och världens största botaniska trädgård, Göteborgs Botaniska Trädgård, om 175 hektar. Västkustens huvudstad växer på alla håll och kanter där t.ex. Majorna planerar bygga 1000 kontor, lägenheter, möjlighet till parkering, handel och verksamheter mm. Göteborg är mycket känd för att vara Skandinaviens största hamnstad men staden har ytterligare två smeknamn, Nya Amsterdam och Lilla London. Smeknamnet Nya Amsterdam fick Göteborg av Holländarna som skapade staden på iniativ av Gustav II Adolf i 1621. Lilla London blev Göteborgs smeknamn av engelsmännen som inflyttade staden på 1800-talet när Göteborg industrialiserades.  

Varför hyra in sig i ett företagshotell i Göteborg?

Göteborg är strategiskt belägen på Sveriges västkust och binder samman städerna Oslo, Helsingborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping och Stockholm. Dessutom går det regelbundna flyg från Landvetter till London och många internationella städer. 

Att hyra in sig i ett företagshotell i Göteborg ger företagen känslor om att driva sin verksamhet i en liten storstad med internationella aspekter. På så vis är Göteborg en stad med mycket nytt och samtidigt mycket historiskt och traditionellt. Allt fler företagare väljer att hyra in sig i ett företagshotell på grund av den gemenskap det skapar.

Företagshotell vs. Hemmakontor

Många enmanföretagare som arbetar hemmifrån har valt att hyra en arbetsplats i ett företagshotell för att kunna skilja mellan hemma och kontoret. Samtidigt delar de kök, mötesrum mm med grannarna och på så vis lär de känna varandra och kan byta idéer och nätverka. Något som förklarar den ökande efterfrågan företagshotell i Göteborg.