malmö schweden for KTCHNrebel copyright Fotolia Charlotte 2

Företagshotell i Malmö

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Malmö. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Malmö

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Malmö här:

Företagshotell Malmö, Gamla Hovrättan

Detta företagshotell är belägen i gamla Hovrättsbyggnaden i centrala Malmö. Fastigheten har omtänksamt renoveras vilket har skapat en härlig blandat miljö av gammalt och nytt. Kontoren har en fantastisk utsikt över parken och vattnet och är belägen bara några minuter från centralstationen. 

Företagshotell Malmö, Adelgatan 21

Vårt företagshotell är bara ett stenkast från centralstationen och runt hörnet har du Stortorget. Fastigheten är en av Malmös äldsta, ända från 1500-talet. Hyresgästen har tillgång till flertalet service tjänster såsom bemannad reception, möblerade kontot och bokning av mötesrum m.m.

Företagshotell Malmö, Adelgatan 5

Vårt företagshotell är en perfekt mötesplats där  företagare, säljare och entreprenörer m.m. kan skapa och utveckla kontakter. Hyresgästen har tillträde dygnet runt och tillgång till flera mötesrum. Här kan man hyra ett kontorsrum för endast 1296 kr per månad och dessutom finns det möjlighet att hyra en månad utan bindningstid för 1596 kr. 

Företagshotell Malmö, Stadiongatan

 Företagshotellet erbjuder en funktionell och representativ miljö där hyresgästen får tid till att fokusera på sitt kärnverksamhet. Vi erbjuder en mängd olika service tjänster såsom reception, tillgång till mötes- konferensrum och posthantering m.m. Perfekt för företagare som vill ha en snabb, enkel och bra kontorslösning.

Företagshotell Malmö, Celsiusgatan

Vi erbjuder en funktionell och modern kontorslösning för småföretagare. Företagshotellet erbjuder tjänster såsom reception, internet, larm och tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferens- och grupprum. Här har hyresgästen möjlighet att samverka med grannarna för att hålla kostnaderna nere och samtidigt utveckla nya kontakter! 

Företagshotell Malmö, Triangeln

Detta företagshotell är belägen mitt i centrala Malmö invid stationen Triangeln. Området är full av butiker, hotell, restauranger m.m. och närhet till centralstationen. Dessutom finns det goda förbindelser med Köpenhamns flygplats samt centralstation.

Fördelarna med företagshotell framför vanliga kontor

Kontorshotellen i Malmö, Sveriges tredje största stad och Skånes huvudstad är väldigt populära och högst övervägda alternativ för företag. Malmö ligger i Öresundsregionen som är Skandinaviens folktätaste område och en populär plats för boende, studier, företagande och handel. Närheten till Danmark och Köpenhamn är betydlig och även Öresundsbron är en viktig faktor till att många företag överväger att ha kontor i staden. Innerstaden erbjuder många stora företagshotell men de flesta är redan fullproppade, efterfrågan på denna typ av lokaler växer mer och mer. Fördelarna med att välja detta alternativ är stora och många företag väljer staden strategiskt och denna typ av lokaler av flera olika anledningar.  Staden växer konstant och allt flera företag väljer att etablera sig i staden som erbjuder fräscha och moderna kontor och många utveckling och tillväxtmöjligheter. 

Fördelarna med att hyra ett kontor i ett kontorshotell i Malmö är stora:

Attraktivt läge – Det attraktiva läget som denna typ av lokaler finns på är oftast största anledningen. Vissa företag ser placeringen som en av de viktigaste aspekterna, andra som mindre viktig. Om man väljer denna typ av lokaler, finns dessa oftast på väldigt attraktiva platser, vilket innebär att alla företag som väljer detta lokalalternativ har råd att finnas på attraktiva platser, även om inte permanent, åtminstone under en begränsad tid och tills en renommé byggs upp. 

Flexibilitet – Företagen väljer hur länge de vill stanna och utformar kontraktet utifrån det. Flexibilitet är en viktig aspekt för denna form av lokal. Många företagshotell erbjuder löpande kontraktstid, andra på månadsbasis – oavsett vilket, kan man prova på, se och känna efter om man trivs och därmed slipper andra bekymmer med långa bindningstider osv.

Inte alls kostnad – Att kontor i ett företagshotell innebär höga kostnader är en myt. Visst kostar denna form av kontor, men det gör även er tid. Att själv komma igång, lägga ner tid på att hitta en lokal, köpa tillbehör, inredning osv. innebär tid och tid kostar ibland mer än inhyrning på ett redan existerande.

Koncentrera dig på det som är viktigt – Du kan lägga ner all fokus och energi på verksamheten och detta ger i sin tur goda resultat. 


Största företagen som finns i Malmö:

Det finns en rad stora företag närvarande i staden. Vissa hyr egna byggnader, andra har byggt eller köpt, men det finns även de företag som finns på företagshotell. De största företagen just med flest anställda är:Skanska Sverige AB 2 000-2 999 anställdaAcademic Work Sweden AB 500-999 anställdaSydsvenska Dagbladets AB 500-999Assistansia AB 250-499 anställdaCoop Butiker & Stormarknader AB 250-499 anställdaCybercom Sweden South AB 250-499 anställdaMalmö Kyrkliga Samfällighet 250-499 anställdaNordea Bank AB 250-499 anställdaOne Cc AB 250-499 anställdaPraktikertjänst AB 250-499 anställdaStaden ligger bra till med egen hamn och nära till både Trelleborgs hamn och Öresundsbron. Citytunneln tar folk till och från ställen på nolltid och man kommer fram till Kastrup eller Köpenhamn på under en halvtimme, vilket jämfört med tiden det tar att ta sig fram i exempelvis Stockholm är en väldigt kort tid. En välutvecklad kollektivtrafik med goda förbindelse ut till industriområden där många storföretag har sina lokaler i Malmö. Många företag som har industri har även kontor, dessa ligger i industriområdena i kanterna. Populärast är stora Fosie industriby.  

De flesta företagshotellen i Malmö finns i centrum

Malmös största verksamhetsområde är Fosie industriby, men här finns främst industriföretag. Kontorshotellen finns oftast i de centrala delarna av staden. De populäraste stadsdelarna är Dalaplan, Hamnen, Limnamn, Gamla stan, Möllevången och andra centrala delar av staden. Det är rätt ont om lokaler och de flesta är redan fyllda, dock byggs det nya hela tiden vilket innebär att det inte är helt hopplöst.

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Malmö:

Se alla företagshotell i Malmö