Uppsala

Företagshotell i Uppsala

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Uppsala. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Uppsala

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Uppsala här:

Företagshotell Uppsala, Kungsgatan

Detta företagshotell är stort, fräscht och oerhört representativt. Totalt har vi 1600 kvm där vi har 100 arbetsplatser fördelade på 58 kontorsrum. Alla lokaler är möblerade och kan låsas. Hyresgästen har tilgång till de gemensamma utrymmen såsom våra 7 konferens- och mötesrum. Vi erbjuder fullservice tjänster såsom vår bemmanad reception mellan 0830 – 1700. Området har goda buss- och tågförbindelser till centrum. 

Företagshotell Uppsala, Affärscentrum

Vackra och moderna kontorslokaler i ett företagshotell från 1988. Kontoren har en fräsch och funktionell design och ligger på plan 2. Lokalerna kan kombineras av kontorsrum och öppen planlösning. Fastigheten har hiss och snabb internetuppkoppling. Vi erbjuder kontorsrum för 30-40 arbetsplatser med plats för 1-4 anställda per rum.

Företagshotell Uppsala, Drottninggatan

Detta företagshotell är belägen på Drottninggatan i centrala Uppsala. Här erbjuds det både kontorsplatser och kontorsrum till uthyrning. Lokalerna är helt nyrenoverade med en fantastisk utsikt över slottet, domkyrkan och Årummet. Företagshotellet erbjuder en öppen planlösning med 5 kontorsrum, 2 konferensrum och kök m.m. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Uppsala:

Se alla företagshotell i Uppsala