Företagshotell i Bromma

45722262135 5c1b56f239 o scaled

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Bromma. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Bromma här:

Företagshotell Bromma, Mariehäll

Kontorshotell i Bromma. Företaget har möjligheten att bestämma själv och anpassa erbjudandet efter deras behov och önskemål. Den totala månadskostnaden delas upp i hyra och servicekostnad. 

Företagshotell Bromma, Ulvsunda

Kontorshotellet tillsammans med de nyrenoverade och representativa lokaler är ett av de allra första och största kontorshotell. Kontorsrummen varierar i storlek mellan 10-130 kvm och i hyran ingår det en mängd olika servicetjänster. 

Företagshotell Bromma, Alviks Strand

Ett mycket fräscht kontorshotell invid Alviks Strand där det finns ett brett utbud av restauranger och övrig service. Vi har 26 st arbetsrum och plats till ungefär 50 personer. Dessutom finns det konferensrum, bredband, fast telefon och diverse servicetjänster.

Företagshotell Bromma, Linta Gårdsväg

Kontorsbyggnaden har en nyrenoverad lokal på högsta våningen som är riktad till kontorsgemenskap. Hyresgästen har tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferensrum och mötesrum. Den totala hyran är från 3100 kr per månad och inkluderar värme, el, bredband samt fastighetsskatt.

Företagshotell Bromma, Flygplats

Kontorshotellet är belägen i närheten av Bromma Flygplats. Kontorsrummen är nyrenoverade i storlekar mellan 12-40 kvm. Hyresgästen har frihet att själva sköta möblering, post och telefon. Här har man tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferensrum, pentry och fikarum. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell.

Exit mobile version