Företagshotell i Hägersten

hagersten 180215 2048x1280 1

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Hägersten. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Hägersten

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Hägersten här:

Företagshotell Hägersten, Telefonvägen

Vårt företagshotell är belägen vid Telefonplan i Ericssons gamla huvudkontor. Här har företag och frilansare möjlighet att arbeta i en kreativ miljö. Vi erbjuder flexibla och personliga lösningar till dig som hyresgäst då du kan välja mellan att hyra eget kontor på 12-42 kvm eller dela rum med andra frilansare. Som hyresgäst har du tillgång till mötesrum, kök, internet och skrivare m.m. 

Företagshotell Hägersten, Västberga allé

Detta företagshotel ligger invid Essingeleden i Hägersten med goda kommunikationer till centrala Stockholm. Vi erbjuder nyrenoverade lokaler där hyresgästen har tillgång till konferensrum, samtalrum, internet 100 Mb, kök, postbox, larm och städning m.m. Dessutom är det möjligt att hyra parkeringsplats i garaget. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Hägersten:

Se alla företagshotell i Hägersten

Exit mobile version