Företagshotell i Järfalla

a13fbb1277e390af org

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Järfalla. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Järfalla här:

Företagshotell Järfalla, Ynglingavägen

Detta företagshotell är nyrenoverat och i dagsläget har vi 22 ljusa och moderna kontorsrum. Hos oss arbetar hyresgästen i en trivsam och funktionell miljö där de har tillgång till bredband, mötesrum, kaffe, städning m.m.

Företagshotell Vällingby, Siktgatan

Företagshotellet i Vällingby ligger på plan 4. Här erbjuder vi en fungerande kontorsgemenskap och en trivsam miljö. Fastigheten har personhiss men det finns även lasthiss för de företag som har lager eller enklare tillverkning. 

Företagshotell Järfalla, Dackevägen

Detta företagshotell är mycket flexibel och erbjuder möblerade arbetsplatser både till en person och till flera personer. Kontorsrummen varierar i storlek mellan 8-14 kvm. Här får hyresgästen tillgång till konferensrum, fikarum, internetanslutning m.m. Dessutom finns det p-garage och invid finns det flera lagerutrymmen. Området har goda parkeringsmöjligheter för gäster samt bra buss- och pendeltågsförbindelser. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell.

Exit mobile version