Företagshotell i Lund

Kristallen Lund 2014

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Lund. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Lund här:

Företagshotell Lund, Stora Södergatan

Detta nya och fräscha företagshotell är belägen i centrala Lund. Hyresgästen har tillgång till möblerade kontor, städning, värme och el och dessutom till de gemensamma utrymmen såsom kök och fikarum. Här finns det hög flexibilitet då det finns möjlighet att hyra per dag eller per vecka men självklart också för längre perioder.

Företagshotell Lund, Östra Mårtensgatan

Detta företagshotellet har helt nyrenoverade lokaler i hjärtat av Lund. Våra kontor är ljusa och man har tillträde omgående. Vi erbjuder möblerade kontorsrum, städning, värme och el. Dessutom har hyresgästen tillgång till våre två konferensrum, kök och fikarum. Hos oss bestämmer hyresgästen själv hur länge deras hyresavtal ska vara om det är t.ex. per dag, per vecka eller per månad.

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell.

Exit mobile version