Företagshotell i Nacka

2853473529 e79b4375a6 b

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Nacka. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Nacka här:

Företagshotell Nacka, Augustendalsvägen

Detta företagshotellet har sin primära fokus på drivna entrprenörer och småföretag som har stora ambitioner att växa och utveckla. Därmed vill hyresgästerna få en känsla att de jobbar tillsammans i ett stort verksamhetsmiljö. Här skapas det goda kontakter både affärsmässigt och socialt. Dessutom erbjuder vi virtuella kontor. 

Företagshotell Nacka, Saltsjö-Boo

Detta företagshotell är belägen i Nacka nära Stockholm City. Här erbjuder vi en perfekt lösning för dig som letar efter ett kontor nära centrum med god personlig service i en trivsam arbetsmiljö. Kontorsrummen i detta företagshotell har en utmärkt utsikt över Skurusundets inlopp.

Företagshotell Nacka, Vikdalsgränd

Kontorsrummen i detta företagshotell är både representativa och prisvärda. Närheten till Forum Nack & Nacka Strand ger stora utbud av restauranger, butiker m.m. Här är rummen möblerade med internetuppkoppling och hyresgästen har tillgång till konferensrum, städning, posthantering m.m. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell.

Exit mobile version