Företagshotell i Solna

Solna Additional photo n1

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Solna. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Solna här:

Företagshotell Solna, Solna Strand

Företagshotellet är belägen strax utanför Stockholm City nära Solna- och Sundbyberg centrum. Här erbjuder vi ljusa, moderna kontor och tillgång till konferensrum och affärslounger. Dessutom finns det café, restaurang och sushibar i fastigheten. 

Företagshotell Solna, Hagaparken

Detta företagshotell är belägen bara några kilometer utanför Stockholm City i Brunnsviken. Våra kontor är moderna med parkettgolv, högt i tak och fräscha färger. Storleken på kontoren varierar från 1-2 arbetsplatser och det finns tillgång till 4 mötesrum. Dessutom har fastigheten goda parkeringsmöjligheter såväl ute- som inomhus. 

Företagshotell Solna, Solna Gate

Företagshotellet i Solna Gate har moderna och nyrenoverade rum med möjlighet att hålla konferenser för flera hundra personer. Här erbjuder vi all tänkbar service såsom gym, pool, orangeri, internet och postfack m.m. Parkeringsmöjligheterna är stora både ute-och inomhus.

Företagshotell Solna, Solna Centrum

Mitt i Solna centrum finner du detta fräscha företagshotell. Vi erbjuder plats för ca 80 personer där du som hyresgäst har tillgång till konferensrum, växel, reception och övrig servicetjänster. Området har stort utbud av restauranger, shoppingmöjligheter m.m.  

Företagshotell Solna, Solna Business Park I

Företagshotellet är belägen i ett av Sveriges mest framgångsrika företagsparker där flertalet företag hör hem, särskilt dem inom telekom och IT. Kontorsrummen ligger på andra våningen och här erbjuder vi en enorm mängd av olika tjänster.

Företagshotell Solna, Arenastaden

Detta företagshotell erbjuder en mycket flexibla och öppna möjligheter för hyresgästerna. Här kan man välja själv om kontorsrummen ska vara möblerade eller ej. Dessutom erbjuder vi en högklassig service med en rad olika tjänster såsom tillgång till konferensrum, internet m.m. Här kan hyresgästen känna sig trygg då vi har säkerhetslarmade lokaler 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan.

Företagshotell Solna, Solna Business Park II

Detta företagshotell erbjuder kontorsrum i varierande storlekar med konferensrum med plats för ca 10-12 personer. Ett av konferensrummen har även videokonferens utrustning. Dessutom erbjuder vi en mängs olika kontorstjänster samt tillgång till gym och bastu som finns i fastigheten.

Företagshotell Solna, Industrivägen

Företagshotellet erbjuder företag ett bra läge, flexibel miljö med personlig service. Här kan du som företagare ha full fokus på din kärnverksamhet. Hyresgästen har tillgång till konferensrum och flertalet servicetjänster. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell.

Exit mobile version