Stockholm Centralstation-0

Företagshotell vid Stockholms centralstation

Kort information

Byggnadens namnStockholms Centralstation
AdressCentralplan 15, 111 20 Stockholm
OmrådeNorrmalm
Yta10 – 2 000 m²
PrisKontakta oss för att få veta mer om priset
FaciliteterAccess 24/7
WIFI / Internet
Business lounge
Mötesrum
Catering
Kokvrå
Städservice
Reception

Fantastiskt kontorshotell i hjärtat av Stockholm

Hyr ett kontor på Stockholms Centralstation som erbjuder en effektiv kombination av arbetsplats och mötesplats för kreativa individer i hjärtat av Stockholm. Detta är Skandinaviens mest centrala kontor, beläget endast 70 meter från tågperrongen på Stockholms Centralstation.

Du kan hyra ett privat kontor, ett eget skrivbord i ett delat utrymme med andra företag eller en flexibel arbetsplats i en av våra coworking-lounger. Medlemmarna har tillgång till ett pentry där de kan förvara och värma upp sina lunchlådor. Dessutom kan de njuta av en hemlagad måltid i vår bistro, tillagad av en kock. Du kan välja mellan ett privat kontor eller ett privat skrivbord. Med ett privat kontor får du en privat kontorsplats i ditt eget låsbara rum, tillgång till lounger och coworking-platser, konferensrum till medlemspriser, internet, kaffe, kontorstjänster och tillgång till vår interna business community.


Med Private Desk får du en egen fast arbetsplats och tillgång till lounger och coworking spaces. Du får tillgång till konferensrum till medlemspris och gratis internet, kaffe och kontorstjänster. Gå med i det interna företagskollektivet.

Kontakta oss gärna för att få mer information om hur du hyr en arbetsplats i detta kontorshotell.