Kontorshotell finns att hyra på Klarabergsviadukten-0

Vackert företagshotell i World Trade Center i Stockholm

Kort information

Byggnadens namnCity Office(World Trade Center)
AdressKlarabergsviadukten 70, 107 24 Stockholm
OmrådeNorrmalm
Yta16 m²
PrisFrån 19900 kr/månad
FaciliteterAccess 24/7
WIFI / Internet
Administrativt stöd
Cykelställ
Hiss
IT-stöd
Konferensrum
Telefonsystem
Business lounge
Mötesrum
Videokonferens
Privata kontorsrum
Catering
Kokvrå
Matsal
Städservice
Reception
Möblerad

Häpnadsväckande kontorshotell i World Trade Center

Hyr kontor på en av Stockholms mest attraktiva adresser. City Office är ett modernt kontorshotell beläget i World Trade Center-byggnaden, alldeles intill Stockholms Cityterminal. Anläggningen präglas av service, glädje och gemenskap och här arbetar och trivs företag i en mängd olika branscher.

Just nu har vi en sommarkampanj för detta 16 kvadratmeter stora kontor. Kontoret har nyligen renoverats och möblerats med nya saker. Det är tillgängligt för omedelbar inflyttning till en månadshyra på 19 900 SEK enligt först till kvarn-principen. Lokalen är idealisk för team om 2-4 personer som söker en central arbetsplats i Stockholm. Här får du en trivsam arbetsmiljö med tillgång till bemannad reception, moderna lounger, gratis wifi, städservice och inbjudningar till våra populära event och nätverksträffar. För att boka något av våra mötes- och konferensrum till rabatterat medlemspris, vänligen kontakta oss. Receptionsteamet kan också hjälpa dig med cateringförslag om det behövs. Dessutom har våra hyresgäster fri tillgång till våra kaffemaskiner som serverar varmt kaffe. City Office erbjuder flexibla kontorsalternativ utan några medlemsavgifter.

Om du har några frågor om vårt kontor, tveka inte att kontakta oss. Om du behöver en alternativ kontorslösning, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans tar vi fram ett förslag som är skräddarsytt efter ditt företags behov.